/* */

X‐FRAME måttbeställda speglar

X‐FRAME speglar ger ett elegant intryck med sin dolda upphängning. Spegeln tillverkas i skräddarsydda mått för att alltid passa in i rummet och stämma i storlek med övrig inredning. Speglarna med med belysning har 12V LED‐belysning för lång livstid och en låg energiförbrukning. Bakom det frostade spegelglaset är belysningen monterad i en opallist för ett behagligare sken.   Tillvalen:

  • Heater gör din spegel imfri så att du kan spegla dig direkt efter dusch och bad för makeup utan att störas av imma på spegelglaset.
  • Spegelglas antik look är en nytillverkad spegel som ändå ger en känsla och stil av en gammal spegel för att passa in i ett sekelskiftbadrum.
  • Spegelglasen finns i olika färger för att matcha in i alla tänkbara badrumsmiljöer. Det gråtonade spegelglaset ger ett modernt badrum med en ”tuffare” känsla än ett vanligt spegelglas. Koppar‐ och mässingspegeln ger ditt badrum det där lilla extra i rätt miljö och ger en häftig effekt i ditt badrum.
  • Skyddsfolieringen gör att spegelglaset håller ihop vid en eventuell olyckshändelse för att minimera personskador eller skador på övrig inredning. Ett måste på utsatta ställen och offentlig miljö.
  • Snedkapning gör spegeln möjlig för montage även mot ett snedtak.

Teknisk information: LED‐belysning 12V 9,6W 800 lumen Transformator IP20 12V/DC

Badrumsspeglar from X-Frame badrumsinredningar
Bardumsspeglar frpn X-Frame badrumsinredningar, priser
Bardumsspeglar frpn X-Frame badrumsinredningar, tillval